Wielen op maat

Wij maken de best mogelijke wielset, rekening houdend met uw wensen, gebruik en uiteraard binnen uw vooropgestelde budget!
wielen op maat - veloman.be

Veloman is gespecialiseerd in wielen.

Wij werken enkel met onderdelen die door ons geselecteerd worden op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Elk wiel wordt door ons met de hand gemaakt en doorgaat een streng proces van meting, inspectie & aanpassing. Dit zorgt er voor dat ieder wiel voldoet aan onze strenge normen voor radiale en laterale sterkte & stijfheid. Uiteraard is dit een heel tijdrovende klus, maar dit is volgens ons de enige manier waarop wij u kunnen garanderen dat u een betrouwbare wielset heeft, waar u jarenlang plezier zal van hebben.

Op uw maat

Een succesvol wiel moet een wiel zijn dat perfect past bij uw behoeften & wensen. Of het nu gaat om een wielset voor race, MTB, cyclocross, piste,…. Iedere wielset die door ons gemaakt wordt is uniek!! Daarom is het belangrijk dat wij vooraf communiceren zodat wij een perfect passende wielset voor u kunnen bouwen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan uw rijstijl, gewicht, gebruik, budget,…. Een wielset waar u Parijs Roubaix mee wil rijden moet uiteraard aan andere criteria beantwoorden dan wanneer u er bergritten mee wil rijden.

Merken

Om u topkwaliteit te kunnen aanbieden, werken wij enkel met topmerken. Zoals bijvoorbeeld: Tune, Carbon-Ti, DT Swiss, Sapim, Corima, Ambrosio, H+Son, Velocity, Campagnolo, Pacenti, BOR, ….
Share This